Jdi na obsah Jdi na menu
 


beran - aries

18. 3. 2015

k.800x600.jpg

Vodný dárek 

Berani jsou aktivní a hraví. 

Rádi sportují, a proto jim radost uděláte sportovním značkovým oblečením, sportovním vybavením, členstvím v nějakém fitness klubu, předplacením sportovního časopisu či časopisu o autech.

Muži i ženy narození v tomto znamení mají rádi rychlé vozy.

Kupte jim něco do auta anebo, dovolí-li to vaše finanční možnosti, rovnou jim nějaké auto pořiďte.

Budete-li kupovat knihu, pak by to mělo být něco vzrušujícího a napínavého.

Chcete-li je obdarovat šperky či oblečením, potom vybírejte známé značky.

Mají rádi neformální a sportovní styl. 

Zvolíte-li jako dárek parfém, pak volte jemné a svěží vůně.

 

Beran potřebuje k životu lenošku ( 21.3. - 20.4.)

Beran je ohnivý živel, patří mu mužská planeta Mars.

Má rád rudou barvu a všechny barvy pastelové, někdy i výrazně kombinované v jasných čistých konturách. Hodí se k němu spíš hranaté prvky. Nábytek může mít i ostřejší kontury a výraznější design.

Na stěnách bude mít spíš jeden či dva obrazy avantgardy, ale kvalitní - neb si potrpí na pochvalu od přátel, jaký že má báječný vkus. Je rád, když může něčím šokovat a nebo provokovat. Obrazy nebo umění v jeho bytě jsou skvělým tématem na rozproudění žhavě zajímavé diskuse.

Beran miluje pohodlnou lenošku. Rád a s chutí v ní usíná. Ta by v jeho odpočinkovém koutě neměla chybět. Potřebuje mít pocit změny. Rád a s chutí inovuje interiér. Je pravidlem, že není kutilem. Otázka zařízení podléhá jeho momentální náladě. Z tohoto důvodu by mělo být železným pravidlem, že kusy nábytku by měly být snadno doladitelné se stávajícím mottem interiéru.

Beran reaguje citlivě na severní stranu, kde by v jeho případě ložnice stát neměla. Raději by zde měl umísti kuchyň nebo sociální zařízení. V případě, že Beran odpočívá v místnosti umístěné na sever, může se cítit více unavený, nebo trpět nevysvětlitelnou migrénou i přesto, že lékař neshledá žádnou fyzickou příčinu. Berana osvěží vůně máty a citrusů, buď ve formě vonných tyčinek nebo jako aroma svíček, či olejů v lázni.

 

Náhledy fotografií ze složky beran

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář