Jdi na obsah Jdi na menu
 


blíženci - gemini

k.800x600.jpg

Vhodný dárek pro Blížence

Blíženci rádi komunikují.

Jsou neklidní a neustále v pohybu, proto nemají rádi velké a objemné dárky.

Kupte jim zajímavé pero, mobilní telefon nebo notebook.

Radost jim udělá i předplatné časopisu o cestování, DVD se zajímavými filmy, knihy nebo programy do počítače, které podněcují jejich intelekt.

Budete-li jim kupovat klenoty, pak volte spíše něco menšího a neobvyklého.

Blížencům nemusíte kupovat drahé šperky.

Radost jim udělá i netradiční bižuterie.

Z parfémů volte mezi novinkami.

Blíženci jsou zvídaví a zajímá je vše nové.

Překvapíte je, když je obdarujete něčím, co ještě neznají.

 

 

Blíženci - jejich byt je průchoďák ( 22.5. - 21.6.) - Blíženec je vzdušný živel, rtuťovitý, pořád v mentálním i fyzickém pohybu. Jeho vládnoucí planeta je Merkur, planeta logiky a komunikace. Z tohoto důvodu je jeho byt vesměs průchoďák pro spoustu přátel, kteří si u něj podávají dveře. Nezbytnou součástí by tak měla být místnost pro hosty, kde bude dostatek postelí. Protože je Blíženec obyčejně dvoufázový, jednou v dobré náladě, jednou zase v náladě pod psa, což je jeho slabina, měl by mít prostor ve svém bytě v radostných barvách a rovněž v barvách zklidňujících. Doporučují se proto dva typy zařízení a to - pastelové teplé veselé odstíny oranžové, žluté nebo zelené, včetně veselých malovaných obrázků - pastelů a velké sedačky se spoustou pohodlných polštářů, kam zapadne spokojeně při veselém klábosení s přáteli. Místnosti by měly být zařízeny jednoduše, ve stylu pracoven. Bílé stěny, pár plakátů a nástěnka na přišpendlení vzkazů, stůl, židle, bohatě zásobená knihovna a pohodlný ušák na rozmýšlení. V bytě nesmí chybět veškeré vymoženosti komunikačních přístrojů, jako televizor, hi-fi věž, počítač a na stole vždy pohodový mobil. Blíženec většinou dělá pět věcí najednou, a tak je pro něj velmi důležitá místnost, kde si může nikým nerušen odpočinout.

Byt nemusí mít záclony, ale měl by být vzdušný. Nábytek pouze účelový, obyčejně dle nutnosti postupně doplňován. Vůně jedině veselé, elektrizující, jako jsou sportovní značky známých firem. Cítí se dobře tam, kde není vázán povinnostmi a může lehce improvizovat. Byt by tuhle vlastnost měl vyjadřovat právě kontrastem ryze společenské místnosti a ryze soukromého separé. Blíženci vyhovuje členění bytu na východní (společenská místnost) a západní stranu (pracovna a soukromé prostory).

 

Náhledy fotografií ze složky blíženec

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář