Jdi na obsah Jdi na menu
 


vodnář - aquarius

3. 2. 2015

vodnar--2-.jpg

 

Vhodný dárek 

Vodnářům uděláte radost, koupíte-li jim něco neobvyklého.

Zajímají je nejnovější technické výstřelky.

Potěšíte je tedy novým modelem počítače, SW, mobilním telefonem, fotoaparátem, hudební aparaturou či TV.

Předplaťte jim časopis o vědě a technice nebo jim kupte encyklopedie, knihy o záhadách vesmíru,

vědeckých objevech, ekologii, sociologii či archeologii.

Mnoho Vodnářů rovněž přitahuje astrologie, tarot, hnutí New Age i netradiční filozofické a náboženské směry.

Nemusíte jim kupovat značkové a drahé dárky.

Důležité je, aby dárek byl něčím originální.

 

 

Vodnář je naprostý originál ( 21.1. - 20.2.) - Tento veskrze zajímavý vzdušný živel paří v dobrém k největšímu exotu Zvěrokruhu. Je to veskrze zajímavá osůbka, která vše vidí jaksi jinak než ostatní. S neutuchajícím nadšením dokáže vidět i to, co jiná znamení nepostřehnou nebo v řešení nevidí. Vodnář je originální každým coulem. Potřebuje kolem sebe moře volného prostoru, a to nejenom pro volné pobíhání po bytě, ale taky pro pocit lehkosti a svobody. Veškeré výdobytky moderní techniky u nich nesmí chybět. Rádi se přátelí, vyměňují si nápady, jsou skvělými společníky, a tak není divu, že jejich prvním kusem nábytku je stůl a židle, kde si budou moci sednout a družit se. Dominantou bytu by měl být proto velký kulatý stůl ve stylu Krále Artuše a velký počet židlí pro rodinu a přátele, kteří si u něj doslova podávají dveře. Vodnářův styl není vyhraněný. Tvary mohou být jak oblé tak hranaté, zde záleží na jednotlivém nastavění konkrétního Vodnáře. Má rád přírodní motivy a materiály, které dokáže mistrně zkombinovat s ocelovým designem spotřebičů či užitných předmětů. To je jeho zvláštností. Kombinuje všechny živly v bytě. Lidé se u něho cítí svobodně a volně a rádi se vracejí. Vodnář vaří rádi pikantní minutky z celého světa, a proto je u něj dokonale zařízená kuchyň podmínkou. Jako druhý nejdůležitější prvek bytu je pracovna, kde musí být dost prostoru pro počítač a velký pracovní stůl na haldy lejster a poznámek. U Vodnáře nechybí v pracovně pohodlná pohovka, na které sní, rozmýšlí a odpočívá. Silné a výrazné nasvícení, zejména v pracovních částech bytu, je u něho nezbytností. V šeru bývá podrážděný, chybí

mu světlo a pocit uvolnění. Vodnář reaguje citlivě na elektřinu, pozor na tzv. dračí žíly (energetické zlomy od zásuvek a vodovodních trubek) a to zejména při umístěni postele.

Z barev dává přednost tlumeným, elegantním odstínům včetně šedi v kontrastu s bílou a kovovou. Miluje sklo a vitráže. Vůně má rád éterické, opiové a orientální. Závěsy a záclony nemusí. Zato pohodlný vlněný běhoun na zem ano. Byt by měl být dobře tepelně izolován, Vodnář je náchylný na průvan a studené nohy. Místnosti by neměly být proti sobě okny, to Vodnáře znervózňuje, aniž by věděl proč tomu tak je. Spát by měl u zdi, ne pod oknem, mívá pak těžké sny a budí se. Vyhovuje mu východní a jižní strana.

 

Náhledy fotografií ze složky vodnář

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář